Több éve foglalkozom főleg élelmiszeres vállalkozások működéséhez szükséges dokumentációk elkészítésével, tanácsadással (HACCP, oktatások stb.), emellett jól ismerem a különböző hatóságok (ÁNTSZ, Állategészségügy, Fogyasztóvédelem, Munkavédelem stb.) elvárásait, jogszabályi követelményeket.
Vallom, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtom ügyfeleimnek, precíz, pontos, naprakész tanácsadást adok, hogy ügyfeleim tisztán átlássák mik az előírások, követelmények. A kiváló minőség fenntartásához fontosnak tartom, hogy minden partneremmel szorosan együttműködjek az üzletnyitástól kezdve a tartós működésig. Mikro, kis- és középvállalkozásoknak is egyaránt kínálok széleskörű üzletnyitási, higiénia tanácsadást az egyéni igényeket figyelembe véve.
Minden esetben személyes konzultáció útján mérem fel az aktuális üzletet, legyen az kereskedelem, vendéglátás vagy élelmiszeripar. A személyes találkozás alkalmával részletesen átbeszéljük az egységre vonatkozó szabályokat egészen az apró részletekig, így a dokumentáció felmérés egyúttal egy helyszíni tanácsadásnak is megfelel.
Antal János
okleveles élelmiszerbiztonsági mérnök