Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Duplafalú badellák

Röviden az étel és italszállító badellákról
Az alábbiakban hazai gyártású badellát kínálunk az ételszállításra. A  =H=  jelű badellák edényei mély húzással készülnek amikre ha fület tennénk fazék vagy lábas is lehetne belőle, hegesztés csak a felső peremnél található ahol a külső és belső edények találkoznak. Az ételszállítás egyik nélkülözhetetlen eleme az étel és italszállító badella. Ahhoz, hogy "a" pontól "b" pontba jelentős hőmérséklet csökkenés nélkül és higiénikusan szállítható legyen a kész étel és ital, ez egy ideális megoldás. Rakott ételek szállítására nem alkalmasak a badellák mert az étel jelentősen törik a szállítás alkalmával, erre a a jó megoldás a GN méretű thermoláda, abban az edényben (GN edényben) amiben elkészül az étel szállítható is.
 
Rendezés:

Hermetikusan záródó badella

Az élelmiszer tartályok különféle anyagokból készülnek: üvegből, műanyagból, rozsdamentes acélból. A legnépszerűbbek a rozsdamentes acél termékek, amelyek nagy előnyökkel járnak más anyagokkal szemben. A badella különböző formájú és méretű lehet. A termék sima felülete nagyon könnyen tisztítható és nem szívja fel az ételek szagát, legyen benne fokhagyma, ételízesítő, különféle szószok vagy akár hal. Ezzel szemben, más anyagok sokáig megőrzik a szagokat, különösen a műanyag. A badella másik nagy előnye a higiénia. A rozsdamentes acél felülete minimálisan érdes, nincs rajta repedés vagy pórus. Ez különösen fontos az élelmiszerek tárolásánál és szállításánál, mivel a baktériumok elszaporodhatnak ezekben a mélyedésekben. A rozsdamentes acéllemez tartályok vékonyak, de nagyon tartósak. Így a meleg vagy a hideg élelmiszerek és italok szállításánál nem veszítik el az alakjukat, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a nagy terheléseknek. A badella hermetikusan zárható, amiről egy erős gumitömítés gondoskodik.

Az oldal tetejére