Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
44.290 Ft
Menny.:db

Pároló betét 32 cm, 12 L

44.290 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Cikkszám: 4631403/320
Várható szállítás: 2022. augusztus 17.
Elérhetőség: Szállítás alatt

Leírás és Paraméterek

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy-konyhai pároló betét mattfényű, tükörfényű peremmel, 12 L-es, átm. 32 cm, magassága 15 cm. 32 cm átmérőjű nagy konyhai edénybe illeszthető. A párolásról A helyes párolás lényege az, hogy a magyar szokással ellentétben nem teszünk a zöldséghez illetve a gyümölcshöz vizet. A zöldség íz anyagai így megőrződnek, sőt, felerősödnek. Ami viszont szükséges hozzá, az egy szendvics talpú edény, melyben a zöldség nem ég oda. Alacsony hőmérséklet mellett mindenféle zöldségből kb. 20-30 perc alatt puha, ízletes, tápláló finomság készíthető. Természetesen egy kis derített vajat (ghi), vagy olajat tegyünk az edény aljára. Célszerű hagymát arany barnára alápirítani, s úgy hozzátenni a felaprított nyers zöldséget. A helyes fűszerezés nemcsak ízesebbé, hanem könnyebben emészthetővé is teszi az ételt. Próbáljuk ki például a párolt sütőtököt, céklát, cukkínit, tököt, sárgarépát, de ugyanígy gyümölcsöt is lehet párolni, sőt, előfordulhat, hogy a gyümölcs magas savtartalma miatt kell is. (Pl. savanyú alma, kényszerérett banán, stb.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
MINŐSÉGI TERMÉKEK
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
GYÁRTÓI GARANCIA
SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁS
Az oldal tetejére