Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ételminta tárolás

Rendezés:

Steril ételminta tároló tasak

17 Ft
17,00 Ft/darab

Steril ételminta tároló tasak, 35x21 cm.
A sterilitást a gyártástól számítva 3 évig megőrzi, az erről szóló tanúsítványt minden csomaghoz mellékeljük, a természetbe kikerülve 10 hónap alatt magától lebomlik.

Legkisebb rendelhető mennyiség: 1000 db!

Cikkszám: 1480

Steril ételmintás tasak és aroma lezáró csipesz

139 Ft
139,00 Ft/darab

Műanyagból készült zacskó lezáró Twixit csipesz, 14 cm hosszú. Remekül használható a steril ételmintás tasak és habzsákok lezárásához. 20 db / csomag. Elérhető a fotón látható színekben.

Legkisebb rendelhető mennyiség: 20 db!

Cikkszám: 1481

Steril ételmintás tasak és aroma lezáró csipesz, Mega 24 cm

931 Ft
931,00 Ft/daab

Műanyagból készült zacskó lezáró Twixit  Mega csipesz, 24 cm hosszú. Remekül használható a steril ételmintás tasak és habzsákok lezárásához. 1 db / csomag. 

Cikkszám: 1590

Ételminta tasak, ahol a tisztaság és a sterilitás elengedhetetlen

Az élelmiszeripari termékeket tartják az egészségügyi elemzések legnehezebb tárgyának. A bennük található mikroorganizmusok nagyon változatosak, ezért felettébb körültekintően kell kezelni ezeket. Az ételminta tasak az élelmiszeripar területéről származó mintákhoz készül. A gyártásukhoz polietilént használnak, ezért nagyon tartósak és légmentesen záródnak. A mintavétel után, a mintát azonnal steril ételminta tasakba kell helyezni. A tasak tetején található záróelem lezárja a zacskó tartalmát. Ez a beépített légmentesen záródó szerkezet biztonságossá teszi a terméket a folyadékok átjutásának szempontjából is. Steril körülmények között kell mintát gyűjtenie? Akkor ételminta tasakra van szüksége, ami a megbízható kialakításnak köszönhetően, elkerülhetővé teszi a szennyeződések bejutását. Ezekben a speciális készletekben garantált a biztonság, a sterilitás, az eredeti lezárás és a nyomon követhetőség magas szintje. Természetesen megfelelnek az élelmiszeripar által támasztott magas követelményeknek.