Leírás és Paraméterek
18/10-es saválló acélból készült nyeles magas lábas 7 mm-es szendvics talppal, peremmel, selyemfényű, 10 L, EXTRA MÉRET, belső átm. 28 cm, talp átm. 25 cm, magassága 18 cm. A nagy-konyhai magas nyeles forralók szendvicstalppal készülnek miért szükséges ez? Azért szükséges ez mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő, egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Mint minden nagy-konyhai edény úgy ennek a forralónak is a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. A nagy-konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély. Ez a nagy-konyhai edény a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.